Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ANALIZA ALLIED MARKET RESEARCHPiaţa mobilei de lux din America de Nord va creşte cu o medie de 3% pe an, în 2016-2022

Mobilier /

Piaţa mobilei de lux din America de Nord va creşte cu o medie de 3% pe an, în 2016-2022
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Valoarea acestui sector va ajunge la 9,2 miliarde dolari în şase ani

    Piaţa mobilei de lux din America de Nord este aşteptată să ajungă la 9,2 miliarde de dolari peste şase ani, după ce va consemna o creştere medie anuală de 3,1% în intervalul 2016-2022, conform unui raport publicat la finele lunii iunie de compania de cercetare Allied Market Research din Oregon.

    Analiza arată că Statele Unite reprezintă cea mai mare piaţă a mobilei de lux din America de Nord, după care urmează Canada.

    "Îmbunătăţirea condiţiilor economice în regiune au creat condiţii favorabile creşterii pieţei mobilei de lux", notează raportul, adăugând: "Sporirea puterii de cumpărare a consumatorilor, în SUA, Canada şi Mexic, alături de îmbunătăţirea situaţiei sectorului imobiliar, au susţinut masiv creşterea pieţei mobilei de lux".

    Analiza arată, însă, că sectorul mobilei de lux din America de Nord este fragmentat, pe această piaţă operând câteva companii conduse de familii. Mai mult, conform studiului, competiţia din domeniu este intensă datorită unor jucători din alte regiuni.

    "Alianţele strategice dintre participanţii la această piaţă şi designerii de interior au extins sectorul şi au susţinut crearea unei conştiinţe a produsului de valoare în rândul utilizatorilor finali", scrie analiza, adăugând că portalurile online au o utilizare largă ca platforme pentru vânzările companiilor ce operează pe piaţa de profil.

    Allied Market Research subliniază că, în America de Nord, cererea de mobilă din lemn este cea mai ridicată datorită valorii estetice ridicate. Urmează segmentul mobilei de sticlă, care este aşteptat să aibă o creştere rapidă în perioada 2016-2022, în baza cererii din sectorul corporate şi cel al ospitalităţii.

    "Cererea pentru mobila de plastic va spori în cel mai slab ritm, în perioada supusă analizei, din cauza temerilor privind mediul înconjurător, a degradării plasticului şi a lipsei de valoare estetică raportat la alte materiale", conform Allied Market Research, care menţionează că mobila "eco-friendly" (prietenoasă cu mediul înconjurător) şi cea multifuncţională au câştigă treptat popularitate. Aceasta este urmarea faptului că, în America de Nord, clienţii conştientizează tot mai mult aspectele legate de protejarea mediului, conform raportului, care aminteşte că o importanţă în această evoluţie o au şi constrângerile privind spaţiul în zonele urbane.

    Veniturile de pe piaţa mobilei de lux din America de Nord au fost generate în proporţie de aproape două treimi de pe piaţa internă în 2015, potrivit Allied Market Research, care adaugă că mobila utilizată în sufragerii şi dormitoare are cea mai mare cotă în sectorul intern. Potrivit analizei, cererea internă va continua să domine piaţa nord-americană a mobilei de lux până în 2022.

    Raportul mai notează că sectorul comercial este unul mai mic ca proporţie pe această piaţă, fiind guvernat de domeniul ospitalităţii. Sectorul mobilei de lux pentru piaţa de ospitalitate este aşteptat să înregistreze o creştere medie anuală de 2,5% în perioada 2016-2022, conform Allied Market Research.

    Producătorii majori de mobilă de lux din America de Nord sunt "Brown Jordan", "Century Furniture" LLC, "Kindel Furniture Company", "Cococo Home" şi "Gilani Furniture".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional