Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ANALIZĂ GLOBAL MARKET INSIGHTSPiaţa globală a mobilierului din lemn va ajunge la 550 de miliarde de dolari în 2027

Mobilier /

Piaţa globală a mobilierului din lemn va ajunge la 550 de miliarde de dolari în 2027
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Veniturile de pe piaţa mobilierului din lemn vor ajunge la 550 de miliarde de dolari până în 2027, în urma unei creş­teri con­tinue, potrivit unui studiu publicat luna trecută de Global Market Insights Inc., care menţionează că domeniul va fi susţinut de creşterea cheltuielilor consumatorilor.

    Raportul constată următoarele:

    - Sporirea cheltuielilor consumatorilor, coroborată cu urbanizarea rapidă, ceea ce va extinde cota de piaţă a mobilierului din lemn în perioada mai sus menţionată;

    - Schimbarea stilului de viaţă al consumatorilor şi creşterea accesibilităţii, care contribuie în mod vizibil la adoptarea sporită a produselor din lemn;

    - Cererea în creştere pentru personalizarea interioarelor caselor cu produse inovatoare de mobilier din lemn, tedinţă care va stimula în continuare creşterea industriei.

    - Cererea în creştere pentru mobilierul multifuncţional care oferă facilităţi suplimentare de depozitare, design inovator al spaţiului şi portabilitate uşoară.

    Conform sursei, spaţiul de depozitare limitat din casele de dimensiuni medii din mai multe ţări, împreună cu popularitatea în creştere a mobilierului modular, oferă o perspectivă pozitivă industriei mobilierului din lemn, iar segmentul dormitoarelor are un rol esenţial pe piaţa mobilierului din lemn datorită vânzărilor crescute de mobilă montată, în special a celei cu uşi glisante.

    Pe segmentul rezidenţial, produse precum dulapurile de bucătărie, cele de depozitare, mesele, componentele tapiţate şi netapiţate, vor avea un rol important în creşterea pieţei de profil.

    Raportul anticipează că tendinţele emergente de pe piaţa mobilierului din lemn arată o creştere constantă a cererii de texturi şi stiluri naturale în rândul consumatorilor, dar şi o preferinţă tot mai mare pentru un stil de viaţă luxos.

    Mobilierul de sufragerie, la căutare

    Mobilierul de sufragerie joacă un rol esenţial în creşterea pieţei mobilierului din lemn, notează analiza, menţionând că aceas­tă evoluţie este datorată caracteristicilor sale esenţiale, dar şi preferinţei pentru a mânca acasă, nu la restaurant, în numeroase culturi ale lumii.

    Potrivit analizei, o creştere a cererii consumatorilor pentru piese mici sau mese versatile va alimenta extinderea pieţei de profil. Alte accesorii căutate împreună cu mobilierul de sufragerie sunt mesele pentru vinuri, suporturile pentru whisky şi rafturile pentru vodcă, conform sursei.

    Cei mai mari jucători din domeniu sunt, potrivit raportului, La-Z-Boy Inc., Ashley Furniture Industries, Steelcase, IKEA Group, Herman Miller Inc., Bush indus­tries Inc., HNI Corp., Haworth Inc., Kohler Co., Dorel Industries Inc., Bassett Furniture Industries Inc., An Cuong, Bernhardt Furniture Co., Avy Interior Ltd.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional