Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Benevo isi consolideza echipa

A.D. Companii /

Benevo isi consolideaza echipa de management prin venirea lui Aviram Mor, actualul CFO al dezvoltatorului GTC Romania, pe pozitia de vicepresedinte si CFO in cadrul grupului Benevo.

Motivatia extinderii echipei manageriale rezida in intentia grupului de a-si intensifica activitatea in Romania si alte piete emergente.

"Avand in vedere demararea lucrarilor la Victoria City, recenta achizitie a companiei Aversa precum si planurile de expansiune pe viitor, acum este timpul sa ne consolidam managementul companiei", a declarat Michael Topolinski, presedinte Benevo.

Aviram Mor are o experienta de peste 15 ani in imobiliare (retail, birouri si rezidentiale), dintre care 7 ani in cadrul GTC, in Romania si alte state din regiune.

In prima parte a anului curent, Benevo a mai atras in echipa manageriala pe fostul director de la Anchor Grup, Ali Ergun Ergen.

Proiectul Victoria City, amplasat in cartierul Bucurestii Noi din Capitala, ar urma sa cuprinda un centru comercial si un turn de birouri, cu o suprafata totala inchiriabila de 68.000 mp.

De asemenea, in sudul Bucurestiului, pe fosta platforma industriala Vulcan, Benevo va dezvolta un parc de retail - Vulcan Retail Park, cu o suprafata de aproximativ 28.000 mp.

In cursul lunii septembrie a anului curent, Benevo a preluat producatorul bucurestean de pompe Aversa.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional