Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

CELCO implineste 40 de ani si lanseaza concursul: 40 de vouchere, 40 de castigatori

ADVERTORIAL Companii /

CELCO implineste 40 de ani si lanseaza concursul: 40 de vouchere, 40 de castigatori

ADVERTORIAL

In luna aniversara in care CELCO implineste 40 de ani, cel mai mare producator de BCA, adezivi, mortar si var din sud-estul Romaniei, organizeaza pe pagina sa oficiala de Facebook concursul "CELCO implineste 40 de ani - 40 de vouchere CELCO, 40 de castigatori".

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe pagina de Facebook a companiei, site-ul www.facebook.com/Celco.ro, iar cei care se inscriu trebuie sa indeplineasca 4 conditii: sa de-a Like paginii CELCO, sa transmita prietenilor lor afisul de concurs, sa posteze o fotografie cu ei impreuna cu un produs sau o reclama CELCO si sa impartaseasca momentul sau canalul prin care au auzit pentru prima oara de CELCO.

"Concursul a fost gandit special sa marcheze acest moment atat de important pentru CELCO. De 40 de ani ne straduim sa raspundem cerintelor pietei cu produse de cea mai inalta calitate care sa usureze munca si viata clientilor nostri. Suntem recunoscatori pentru fidelitatea de care au dat dovada clientii nostri de-a lungul timpului. Suntem bucurosi ca dupa 40 de ani putem afirma cu incredere ca am devenit cel mai important producator de materiale de constructii din sud-estul Romaniei. Nu ne vom opri insa aici, cautam mereu noi piete de desfacere si suntem pe cale de a ne extinde gama de produse. Punem mult accent pe sustenabilitatea si durabilitatea produselor noastre si vrem sa contribuim la un viitor mai verde pentru generatiile urmatoare", a spus Anca Elisabeta Bosinceanu, Director de Marketing.

Fotografiile adaugate pana inclusiv in ziua de duminica, 03 noiembrie 2013, ora 24:00, vor intra in procedura de tragere la sorti. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind sistemul oferit de Random.org, luni, 04 noiembrie 2013, ora 17:00. Premiile oferite in concurs constau in 40 de vouchere in valoare de cate 40 de lei pentru achizitionarea de produse CELCO.

Mai multe detalii si regulamentul concursului pot fi gasite pe www.celco.ro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional