Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cemacon: Cresteri de 38% in volumul vanzarilor cantitative

I.D. Companii /

Cemacon, producator de sisteme de zidarie, a inregistrat o crestere a volumelor vandute cu 38% in trimestrul III din 2013 comparativ cu aceeasi perioada a anului 2012.

In primele noua luni ale anului curent compania a inregistrat o crestere de 34% a volumelor vandute comparativ cu acelasi interval al anului precedent. Cresterea s-a datorat lansarii gamei de blocuri ceramice si strategiei de consolidare a retelei de distributie.

Strategia s-a dovedit a fi una castigatoare, avand in vedere evolutia in vanzari din Timisoara. In primele noua luni ale anului, Zona Timisoarei a avut cea mai spectaculoasa crestere, vanzarile in regiune crescand de 10 ori fata de aceeasi perioada a anului 2012.

Liviu Stoleru, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie Cemacon, declara: "Anul acesta am dorit ca prin toate proiectele pe care le intreprindem sa ne deschidem premisele de crestere: am creat un portofoliu nou de produse, am trecut printr-un proces de rebranding, ne-am extins in piete noi. Rezultatele comerciale exceptionale si faptul ca am reusit sa convingem niste constructori si dezvoltatori mari sa foloseasca produsele noastre ne demonstreaza ca, pe de o parte, suntem o companie performanta in piata si am creat produse utile lor, iar, pe de alta parte, acestia au inteles ce ne diferentiaza in piata. ".

Cemacon va livra materiale de zidarie pentru constructia Complexului Rezidential Armonia, format din 87 de vile de lux. De asemenea compania livreaza produse in Sibiu pentru constructia unor ansambluri rezidentiale a cate 180, respectiv 120 de apartamente si in Cluj unde se construieste un ansamblu de 240 case si 320 de apartamente.

Compania si-a stabilit strategia pentru anul viitor si mizeaza pe crestere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional