Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cemacon tinteste locul 1 in Transilvania

I.D. Companii /

Cemacon, producator de blocuri ceramice, si-a stabilit ca obiectiv ocuparea primului loc in Transilvania si a locului 2 la nivel national in ceea ce priveste cota de piata.

Liviu Stoleru, director general si presedinte al Consiliului de Administratie Cemacon, precizeaza: "Cemacon si-a propus intotdeauna sa faca diferenta in piata, setand performante de business aparent imposibil de atins. In ultimii ani, am demonstrat ca am aplicat strategiile castigatoare iar, impreuna cu actionarii, am format o echipa, intelegand ca astfel suntem mai puternici."

Un alt obiectiv extrem de important pentru companie este finalizarea negocierilor cu Banca Comerciala Romana in vederea restructurarii creditului de 26 milioane de euro contractat de fostul actionariat si management, care atarna greu in balanta financiara a companiei.

Cemacon a inceput in 2010 un amplu proces de reorganizare, cu o echipa manageriala complet noua si implementand tehnici de management de criza. La finele trimestrului 3, Cemacon a raportat vanzari cu 38% mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut, iar, pana la sfarsitul anului, estimeaza o crestere cu 40% a cifrei de afaceri, fata de anul precedent.

Compania pregateste deja strategia pe 2014 pentru mentinerea trendului de crestere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional