Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Centrul Istoric al Capitalei, de 102 ori în afara legii

I.D. Legea /

Primăria Municipiului Bucureşti, prin reprezentanţii Direcţiei de Control, a formulat 36 de plângeri penale Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 împotriva proprietarilor imobilelor aflate în perimetrul Centrului Istoric al Bucureştiului. Acestea vizează execuţia de lucrări de construire/desfiinţare fără autorizaţie de construire/desfiinţare. Reprezentanţii Capitalei solicită dispunerea măsurilor legale ce se impun împotriva persoanelor care se fac vinovate.

Nici la capitolul respectarea mediului proprietarii centrului istoric nu stau mai bine. În urma verificărilor Primăria a aplicat un număr de 23 sancţiuni contravenţionale. Mai mult au fost aplicate şi 43 de sancţiuni pentru nerespectarea prevederilor legale privind normele de comerţ.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional