Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Comacchio se asteapta la cresterea vanzarilor de utilaje de foraj

A.D. Companii /

Comacchio se asteapta la cresterea vanzarilor de utilaje de foraj

Dupa perioada de criza din ultimii ani, piata de solutii de forare isi va reveni incet. Sectorul se indreapta intr-o masura din ce in ce mai mare spre utilaje automatizate, in special in ceea ce priveste montarea si demontarea instrumentelor de forat, considera reprezentantii companiei Comacchio, producatorul italian de utilaje de foraj.

Asteptarile companiei privind evolutia vanzarilor sunt pozitive, iar capacitatea de productie proprie este in crestere. Anul acesta, Comacchio va ajunge la 2.100 de utilaje de foraj produse si vandute in 99 de tari in cei 26 de ani de activitate.

"Anii acestia nu au fost usori pentru activitatea noastra, dar faptul ca realizam o gama de masini versatile si o productie diversificata si flexibila, in conformitate cu nevoile clientului, ne-a permis sa ne mentinem si chiar sa ne consolidam pozitia pe piata", a declarat Renzo Comacchio, presedintele Comacchio.

Compania a investit in ultimii ani in tehnologii si inovare, in scopul cresterii sigurantei si eficientei utilajelor produse.

Pe viitor, reprezentantii Comacchio se asteapta la cresterea cerintelor privind protectia mediului, nu doar in ceea ce priveste emisiile utilajelor de foraj, dar si a liniilor si integului proces de productie.

COMACCHIO este reprezentata in Romania din anul 2010 de catre societatea IJF DRILLING TOOLS SRL cu sediul in Bucuresti in Sos. Stefan cel Mare nr. 10. Tel.: 004 031.427.95.94.

Printre cele mai importante proiecte recente in care au fost implicate utilajele Comacchio se numara extinderea liniei de metrou din Baku - Azerbaijan si constructia caii ferate Torino - Passante.

www.injectoforaj.ro

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional