Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DARIAN a fost declarata cea mai performanta companie

I.D. Companii /

Compania specializata in evaluarea de proprietati imobiliare DARIAN a fost declarata drept cea mai performanta intr-un clasament al companiilor al caror scoring efectuat de catre Ernst&Young a luat in calcul atat indicatorii financiari, cat si cei non-financiari.

Clasamentul realizat de portalul doingbusiness.ro plaseaza pentru al doilea an consecutiv compania DARIAN pe primul loc in Catalogul Major Companies Romania (MCR) editia 2013, la categoria Real Estate Evaluation Companies.

Totodata, DARIAN (cu sediul in Cluj-Napoca) este singura companie din afara Bucurestiului prezenta in topul celor mai mari si performante companii de evaluare din tara. Firma detinuta de Adrian Crivii a avut anul trecut o cifra de afaceri de 13,6 milioane de lei, in crestere cu 6,2% fata de anul anterior si un profit de 3,34 milioane de lei.

"Desi presiunea pentru liderii de piata este mare in perioada de criza prelungita pe care o traverseaza industria, inovarea ca factor de crestere si abordarea unor domenii conexe sunt solutiile promovate de Darian", declara Adrian Crivii, CEO Darian.

Scoringul utilizat in analiza tine cont de cei mai relevanti indicatori financiari, cum ar fi nivelul vanzarilor, cresterea EBITDA si alti indicatori financiari calculati pe baza contului de profit si pierdere si a bilantului contabil, dar si indicatori non-financiari. Printre cele mai importante aspecte nonfinanciare luate in considerare au fost: numarul de angajati, tipul companiilor (listate sau nelistate, companii mari sau intreprinderi mici si mijlocii), eforturile de responsabilitate corporativa si dezvoltarea unui brand local, potrivit unui comunicat al E&Y Romania.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional