Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DTZ Echinox a preluat serviciile de property management pentru centrul comercial Cocor

I.D. Companii /

magazinul Cocor

magazinul Cocor

DTZ Echinox a preluat de la 1 decembrie serviciile de property management pentru centrul comercial Cocor. Pe langa administrarea centrului comercial, DTZ Echinox va oferii servicii de consultanta strategica privind repozitionarea si inchirierea.

Magazinul Cocor apartine societatii S.C. Cocor S.A.. Aceasta a scos la vanzare anul trecut centrul comercial precum si alte imobile in vederea evitarii executarii silite. Principalul creditor al societatii este BCR. Valoarea creditului catre aceasta banca era la finalul anului 2012 in jur de 16 milioane de Euro.

Sebastian Mahu, Head of Property Management Department DTZ Echinox, a declarat:

"In prima parte a mandatului DTZ Echinox are ca obiectiv retrasarea procedurilor si optimizarea activitatii de administrare. Avem incredere ca putem contribui la transformarea magazinului Cocor intr-un proiect de succes, astfel incat sa isi atinga potentialul maxim. Dorim sa consolidam tendinta de crestere inregistrata in acest an, in ceea ce priveste cifra de afaceri si traficul, printr-o noua abordare a retailului din zona centrala a capitalei. Piata imobiliara din Romania este o piata volatila si in acest context consideram ca magazinul Cocor are toate premisele sa prezinte o crestere spectaculoasa in urmatorii ani."

Centrul comercial Cocor are o suprafata de 11.200 mp si un grad de ocupare de 71%, cei mai noi chiriasi fiind Billa si Terranova.

Prin preluarea managementului Cocor volumul portofoliul de Property Management al DTZ Echinox a depasit 160.000 mp.

DTZ administreaza de asemenea Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors si Uvertura Mall din Botosani aflata in proprietatea Moldova Universal.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional