Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Elis Pavaje si-a majorat vanzarile de pavaje rezidentiale

I.D. Companii /

Emil Elisiu Gota - dir gen Elis Pavaje

Emil Elisiu Gota - dir gen Elis Pavaje

Elis Pavaje si-a majorat vanzarile de pavaje rezidentiale cu 43% in primul semestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Aceasta dupa ce, in 2012, cifra de afaceri a companiei s-a majorat cu 15%, pana la 97,4 milioane lei.

Cresterea din primul semestru al anului 2013 se datoreaza atat interesului manifestat de clientii finali, cat si extinderii distributiei in majoritatea magazinelor de bricolaj si lansarii de produse noi. De asemenea, showroom-ul companiei din Stoenesti, judetul Prahova a generat vanzari in valoare de 250.000 de euro la un an de la inaugurare.

"Rezultatele favorabile din acest an ne confirma faptul ca decizia clientilor este influentata de vizionarea produselor, de ideile de design puse in opera, dar si de contactul direct cu specialistii", a declarat Emil Elisiu Gota, director general Elis Pavaje.

Comenzile clientilor rezidentiali, variaza de la aproximativ 150 euro pentru amenajarea unor alei sau terase de dimensiuni reduse, pana la aproximativ 15.000 euro pentru amenajari rezidentiale complexe, pe suprafete mari, care combina produse simple de pavaj cu blocuri de zid, palisade si jardiniere.

Elis Pavaje opereaza doua unitati de productie in Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova) care asigura un volum mediu de 8.000 mp/zi.

Compania produce pavele rezidentiale si industriale din beton vibropresat, dale pentru terase, jardiniere, blocheti, borduri, blocuri de zid, trepte si palisade etc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional