Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Gealan va lansa un produs nou in 2014

A.D. Companii /

Aurel Vlaicu, directorul general al producatorului de profile din PVC Gealan Romania

Aurel Vlaicu, directorul general al producatorului de profile din PVC Gealan Romania

Piata de tamplarie termoizolanta nu a dat mari semne de revenire in 2013. "Inca exista o reticenta pentru investitii, nu doar din partea utilizatorului final, ci si a statului si a companiilor", a precizat Aurel Vlaicu, directorul general al producatorului de profile din PVC Gealan Romania.

Principalele dificultati in 2013 au fost cauzate de incasarile intarziate, mult peste termenele agreate, de blocarea unor proiecte si de lipsa unui plan guvernamental solid prin care sa se relanseze creditarile, considera domnul Vlaicu.

In pofida dificultatilor, compania a investiti in acest an in dezvoltarea tehnologiilor si a portofoliului de produse, dar si in instruirea angajatilor si a partenerilor. Strategia de vanzari a vizat orientarea catre export, avand in vedere lipsa de dinamism de pe piata locala.

In opinia directorului general Gealan Romania, piata de profile va ramane in continuare vulnerabila si in 2014 si nu se intrevad schimbari radicale. "Speream insa ca, in urmatorii doi-trei ani, sectorul constructiilor sa redevina motorul economiei, asa cum a fost inainte de criza", afirma domnul Vlaicu.

Anul viitor, Gealan isi propune sa lanseze un nou produs in luna martie, mai intai in Germania, iar la scurt timp si in Romania. Prin urmare, investitiile se vor concentra pe noul produs, de la lansare si comunicare, pana la investitii in instruirea angajatilor proprii si ai partenerilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional