Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Hornbach transformă 200 mp din fiecare magazin în Târg de Crăciun

Ioana Dogaru Companii /

Hornbach transformă 200 mp din fiecare magazin în Târg de Crăciun

Pentru al 8-lea an consecutiv, Hornbach, unul dintre retailerii locali de materiale de construcţii şi grădinărit, dă startul sezonului de Crăciun, informează un comunicat de presă al reţelei de magazine.

Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România, a declarat "La Hornbach, an de an, Sărbătorile de Iarnă sunt un motiv de bucurie şi ne dorim ca şi clienţii noştri să simtă la fel. Astfel, şi anul acesta am deschis deja Târgul de Crăciun în cele şase magazine pe care le deţinem în Bucureşti şi în ţară".

Acesta a subliniat că, pentru a aduce mai aproape spiritul Crăciunului, în fiecare magazin cca. 200 de metri pătraţi din departamentul de grădină sunt transformaţi în zone unde clienţii pot găsi inspiraţie pentru amenajarea casei şi a curţii în aşteptarea Sărbătorilor.

Reprezentantul companiei a mai spus: "Anul acesta Târgul de Crăciun este unul tradiţional, unde culorile predominante sunt roşul, albul şi argintiul. Aici clienţii vor putea găsi peste 2.000 de articole de sezon, de la decoraţiuni şi produse de iluminat pentru brad, cadouri, plante, brazi şi multe altele".

Clienţii pot alege din aproximativ 250 de modele de instalaţii de diverse dimensiuni, forme si culori, peste 50 de sortimente de globuri de sticlă şi zeci de modele de lumânări simple sau parfumate. La aceste se adaugă articole de iluminat pentru exterior, brazi - de mai multe dimensiuni şi înălţimi, aduşi chiar din Danemarca, plante speciale de Crăciun şi multe altele, potrivit comunicatului citat.

O noutate în magazine este reprezentată de gama de globuri de brad pictate manual. Acestea sunt aduse în premieră în magazinele Hornbach şi sunt create de către furnizori locali.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional