Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Impact lanseaza o emisiune de obligatiuni

A.D. Companii /

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor va lansa o emisiune de obligatiuni cu o valoare de pana la 100 milioane de lei.

Obligatiunile au o valoare nominala de 2,5 lei pe unitate si o durata pana la maturitate de 5 ani, moment in care vor fi convertite in actiuni. Dobanda aferenta obligatiunilor este de 7% an, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

In prima etapa, intreaga cantitate de obligatiuni va fi oferita actionarilor, iar obligatiunile ramase nesubscrise vor fi puse la dispozitia investitorilor.

Emisiunea de obligatiuni a fost aprobata de adunarea generala a actionarilor companiei, care a avut loc saptamana trecuta.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional