Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

IN 2015,Lem"s a avut o cifră de afacere în creştere cu 9,4% faţă de 2014

Adina Lateş Companii /

Lem"s a avut o cifră de afacere în creştere cu 9,4% faţă de 2014

Lem"s, reţeaua de magazine de mobilă produsă în România în fabrica Lemet, a încheiat 2015 cu o cifra de afaceri de 279 milioane lei, în creştere cu 9,4% faţă de 2014, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform sursei citate, motoarele creşterii au fost consolidarea gamei de canapele, datorită investiţiilor pe zona de tapiţerie, lansarea unei noi game de mobilă pentru living -linia Box -şi investiţiile de peste 7.5 milioane de lei în 6 noi magazine, deschise în Transilvania (Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighişoara şi Reghin), Moldova (Focşani) şi în Bucureşti (în centrul comercial Mega Mall).

"Pentru 2016, Lem"s continuă strategia aplicată cu succes, care a dus la consolidarea afacerii şi a brandului pe piaţa de mobilă din România. De asemenea, continuă dezvoltarea reţelei la nivelul întregii ţări, dupa ce anul trecut au fost deschise 6 magazine a caror suprafaţă însumează peste 7000 mp. Creşterea vizată pentru 2016 se menţine la 9-10 procente", arată sursa citată.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional