Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ÎN LUNA MARTIE"Harrods" a lansat prima sa gamă de mobilă de lux

Mobilier /

"Harrods" a lansat prima sa gamă de mobilă de lux
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Magazinul britanic de lux "Harrods" a lansat, în luna martie, prima gamă proprie de mobilă in-house, realizată în colaborare cu brandul italian "Porada" şi furnizorul britanic "Artistic Upholstery".

    În spatele acestei iniţiative se află Annalise Fard, director în cadrul "Harrods Interiors", care a realizat schimbări considerabile pentru acest magazin de lux, inclusiv prin aducerea unor mărci precum Tom Dixon şi Kelly Wearstler.

    Colecţia de mobilă include dulapuri, mese, fotolii, canapele şi servante moderne, însă inspirate din croielile şi bijuteriile Art Deco ale anilor 1930.

    Annalise Fard a declarat că noua gamă de mobilă, proprie, reprezintă "pasul care a urmat în mod natural relansării, în urmă cu patru ani, a diviziei pe care o conduce - Harrods Home". Doamna Fard a menţionat: "Harrods Interiors a lucrat adesea cu piese de mobilier personalizate pentru proiecte rezidenţiale. În timp, am reuşit să identificăm înclinaţia clienţilor noştri către estetica Art Deco a anilor 1930, un stil extrem de apreciat de către cei mai mulţi dintre aceştia. Este o perioadă care aminteşte de un simţ estetic atemporal şi elegant, aşa că am considerat că este un punct de plecare perfect pentru colecţia noastră".

    Detaliile mobilierului sunt complexe şi conţin materiale de lux, precum marmura, catifeaua, satinul sau detaliile din alamă.

    "Porada", brand cunoscut la nivel mondial pentru experienţa sa în crearea de mobilier artizanal de culoare închisă, a fost ales să producă mobilă pentru "Harrods" în baza relaţiei de lungă durată pe care o are cu acest magazin (din 1994).

    "Harrods", magazin care a luat fiinţă în 1824, a mai distribuit mobilă anterior, inclusiv producţii aparţinând "Vitra", "Gubi" şi "B&B Italia".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional