Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Kronlux s-a extins pe o piata in scadere

A.D. Companii /

Kronlux s-a extins pe o piata in scadere

Kronlux, importatorul ferestrelor de mansarda Fakro in Romania, se asteapta in acest an la o crestere de 10% a cifrei de afaceri fata de anul precedent, in contextul stagnarii pietei constructiilor, ne-a precizat Virginia Sirbu, director marketing Kronlux F.M.

Anul acesta cererea s-a reorientat catre produsele din gamele superioare de calitate. Avand in vedere numarul tot mai mic de constructii noi, cea mai mare parte a vanzarilor a vizat in continuare lucrari de reparatii sau intretinere efectuate la cladirile existente.

Pentru a raspunde tendintelor, Kronlux a introdus in oferta sa, pe langa ferestrele de mansarda si scarile modulare Fakro, si o varietate de ferestre pentru acoperis tip terasa, trepte pentru acoperis, rame de etansare pentru cosuri de fum, precum si o gama mai larga de accesorii pentru montaj. "Vom continua si in perioada urmatoare sa extindem gama de produse", a adaugat doamna Sirbu.

In 2014 compania va investi in principal in relatia cu distribuitorii, in scopul cresterii nivelului de profesionalism si al serviciilor oferite clientilor finali.

"Asteptam o redresare a sectorului constructiilor in anii urmatori, activitatea companiei noastre urmand trendul ascendent al pietei", afirma Virginia Sirbu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional