Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Kuma, 40% din cifra de afaceri este realizata de clientii finali

I.D. Companii /

Kuma, companie romano-daneza producatoare de lavoare de bai si blaturi de bucatarii, realizeaza 40% din cifra de afaceri interna din comenzile clientilor finali care investesc in propria locuinta. Diferenta de 60% este datorata sectorului comercial (hoteluri, pensiuni, cladiri de birouri, mall-uri, spitale etc.), potrivit reprezentantilor companiei.

Cea mai mare achizitie realizata anul acesta de un singur client particular s-a ridicat la aproximativ 20.000 de euro. De asemenea, in acest an au fost realizate si alte mari achizitii de catre clienti particulari ce s-au situat in jurul sumei de 15.000 de euro.

In ceea ce priveste cele mai bine vandute produse din acest an pe segmentul rezidential, blaturile de bucatarie adaptate in functie de spatiul si forma dorite de client, lavoarele matrimoniale cu doua boluri turnate in acelasi blat, sau lavoarele cu un design deosebit se afla in topul celor mai apreciate produse. Camelia Olesen, director executiv al Kuma Romania, precizeaza: "In Romania, clientii investesc deopotriva in utilarea bucatariilor, cat si a bailor, lavoarele personalizate pe spatiul fiecarei bai sau cele cu un design avangardist, aflandu-se in topul preferintelor."

Cand vine vorba de materialele si culorile preferate de catre romani in materie de lavoare, quartz-urile in mix cu sticla sau cu perle sidefate in nuante de beige, maron si caramiziu, reprezinta una dintre cele mai atractive combinatii. De asemenea, blaturile de bucatarie din materiale naturale, dure, asa cum este piatra compozit, sunt din ce in ce mai cautate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional