Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Kuma Romania creste productia de lavoare personalizate

I.D. Companii /

Kuma Romania creste productia de lavoare personalizate

Kuma Romania, producator local de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucatarii, vizeaza cresterea productiei de lavoare innovation (crearea bolului fara matrita) in fabrica de la Banesti, Prahova.

In acest moment productia Kuma in fabrica de la Banesti se ridica la aproximativ 50.000 de concepte anual, dintre acestea 40.0000 fiind lavoare pe comanda.

Camelia Olesen, director executiv al Kuma Romania, a declarat:

"In prezent, aproximativ 80% din productia Kuma este reprezentata de lavoarele personalizate, iar in cel mult 5 ani, procentul de lavoare innovation va creste la cel putin 10% din volumul de produse create la cerere".

Spre deosebire de lavoarele concepute pe baza matritelor, in cazul lavoarelor innovation realizate nu doar dimensiunile blatului, ci si designul in zona de cuva pot fi personalizate in functie de dorintele clientului.

"Concepte foarte interesant pe care Kuma le-a livrat spre pietele europene sunt si lavoarele de tip «jgheab», care dispun de o cuva lunga si de o zona de scurgere mascata de o placa detasabila din acelasi material sau, pentru piata din Romania, un lavoar special creat pentru a deservi doua bai adiacente in acelasi timp", a adaugat reprezentanta companiei.

In ceea ce priveste preferintele romanilor in ceea ce priveste lavoarele, peste 90% dintre acestia aleg culoarea alba, restul optand pentru nuante deschise de crem, beige sau orange, in timp ce tarile nordice merg mai mult pe culori inchise, chiar negru.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional