Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Lemet a deschis un showroom în Alba Iulia, după o investiţie de 1 milion de lei

Alexandru Costea Companii /

Adrian Rizea, director comercial Lem"s

Adrian Rizea, director comercial Lem"s

Producătorul de mobilier Lemet a deschis recent un nou magazin Lem"s de 600 de mp în Alba Iulia, după o investiţie de 1 milion de lei, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Lem"s este prezent în Capitală cu şase magazine, dintre care patru sunt proprii şi două în franciză, iar suprafaţa totală de showroom din Bucureşti măsoară peste 6000 de mp. Cea mai mare suprafaţă o are magazinul Lem"s situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe două nivele şi măsoară 2000 de mp. Investiţiile în magazinele Lem"s din Capitală depăşesc 10 milioane de lei în ultimii ani.

"Restul ţării rămâne însă la fel de interesant, politica de extindere a reţelei luând în considerare urbanul mijlociu şi mic. Exemple în acest sens sunt oraşe ca Videle sau Rovinari", arată sursa.

Adrian Rizea, director comercial Lem"s: "Fie că e vorba de cele 6 magazine din Bucureşti sau celelalte 80 de magazine magazine Lem"s din România, toate trebuie să se întindă pe suprafeţe mari, spaţii necesare pentru expunerea întregii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 şi până în prezent oferta Lem"s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000".

În primele 6 luni din 2015, investiţiile Lemet în reţeaua de magazine Lem"s se ridică la peste 5,5 milioane de lei. Cu magazinul din Alba Iulia, reţeaua Lem"s ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem"s pentru desfacerea produselor sale. În prezent, reţeaua Lem"s are peste 66.000 mp de retail amenajaţi în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem"s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional