Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Mobilă turcească pentru copii, cu licenţă Disney

Mobilier /

Mobilă turcească pentru copii, cu licenţă Disney
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Kids Room Decoration aduce, din Turcia, mobilă pentru copii cu licenţă Disney. Geanina Popa, reprezentantul companiei, ne-a spus că show-room-ul este în Brăila, iar societatea este unicul importator din ţara noastră care aduce obiecte de mobilier de la Alfemo, pe linia de copii. Domnia sa ne-a declarat: "Administratorul firmei este o doamnă care are un bebe de puţin peste un an şi a fost foarte atrasă de această zonă. Importăm din 1 august şi aducem mobilier şi decoraţiuni pentru copii şi tineri adolescenţi. Avem pătuţuri de copii, perne, saltele etc. De asemnea, avem licenţă Disney pentru dormitoarele Spiderman, Frozen şi Cars. Importăm în fiecare lună, ne asigurăm un stoc, livrăm pe comandă. Pentru ceea ce nu avem în stoc, livrarea se face la o lună".

    Un dormitor cu licenţă Disney este alcătuit, în principal, dintr-un şifonier în trei uşi, paturi în două variante (90 pe 200 de cm, respectiv 1,20 pe 200 cm), noptieră, birou, bibliotecă, comodă cu oglindă, scaun, fotoliu, chiar baldachin, veioză, lustră, cuvertură şi ajunge la 9000 de lei, după cum ne-a spus doamna Popa.

    Mobilierul de la Kids Room Decoration este realizat din pal melaminat, la majoritatea obiectelor de mobilier picioarele fiind din lemn masiv, pentru o mai bună stabilitate. Mobila este imprimată digital, potrivit sursei citate. Aceasta ne-a precizat că segmentul pe care activează este promiţător, precizând că, pentru anul viitor, are în plan deschiderea unui nou show-room.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional