Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Mobilierul Mobella - de 15 ani pe piaţa noastră

Mobilier /

Mobilierul Mobella - de 15 ani pe piaţa noastră
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pat cu tăblie traforată, dressing cu uşi imprimate, leagăn tapiţat în faţa patului, culori vii şi modele diverse - acestea sunt caracteristicile principale pe care le regăsim la mobilierul Mobella.

    Societatea Graphite Comserv are capital integral românesc, fiind înfiinţată în anul 1996 şi având ca domeniu de activitate atât producţia de mobilier atipic, cât şi a obiectelor tapiţate.

    Articolele de mobilier fabricate de această companie sunt prezente pe piaţă sub brandul Mobella, compania având showroom-uri deschise în Bucuresti şi în Ploieşti.

    "Şapte designeri şi arhitecţi se află în contact permanent cu beneficiarii produselor Mobella, pe parcursul tuturor etapelor necesare procesului de cumpărare: identificarea nevoii, informarea, evaluarea alternativelor, luarea deciziei de cumpărare şi comportamentul ulterior achiziţionării", potrivit reprezentanţilor societăţii.

    Unitatea de producţie se află la Ploieşti, unde mobila este fabricată din pal melaminat, cu fronturi din MDF, vopsit, înfoliat, lemn masiv etc., în funcţie de comanda clientului.

    Carmen Grigorescu, designer proiectant în cadrul companiei, ne-a spus: "Încercăm să facem altceva. Ceea ce se vede aici (n.r. în cadrul standului amenajat la târgul de specialitate care a avut loc în această primăvară la Bucureşti) este un dormitor. Patul are tăblia din MDF traforat, uşile dressingului fiind imprimate. Preţul patului, care are somiera rabatabilă, este de 5.200 de lei, cu tot cu noptiere. Legănul din faţa patului costă 2.200 de lei, iar dressingul - 15.850 de lei. Tapiţeria se poate alege, avem o diversitate de materiale.

    Lucrăm cu cei mai buni furnizori din piaţă în ceea ce priveşte feroneria".

    Materia primă utilizată de producătorul din Ploieşti este procurată atât din România, cât şi din import, iar obiectele de mobilier sunt executate doar la comandă.

    De 15 ani pe piaţă, compania lucrează destul de puţin în lemn, clienţii fiind persoane cu venituri medii şi peste medie. Mobila Mobella merge atât în zona rezidenţială, cât şi la diverse hoteluri, compania distribuind, ocazional, şi în afara ţării.

    Doamna Grigorescu ne-a declarat: "Sunt foarte mulţi clienţi care solicită modele moderne, dar sunt şi mulţi care cer mobilă clasică. Avem designeri pentru toate genurile de mobilier şi executăm atât bucătării, dormitoare, livinguri, dar şi avem şi tapiţerie - canapele, fotolii. De asemenea, executăm şi servicii de retapiţare. Am avut comenzi în Paris, am lucrat mai mult în Franţa decât în alte ţări".

    Domnia sa ne-a explicat că nu există preţuri minime şi maxime pentru mobila Mobella, nivelul acestora fiind stabilit în funcţie de comandă: "Acţionând pe o piaţă unde concurenţa este acerbă, societatea noastră s-a impus prin aparatură şi materiale moderne, dată fiind relaţia specială pe care am construit-o cu furnizori consacraţi precum Egger, Fundermax, Thermopal, Kronospan, Blum, Hafele, Grass, Smeg, Franke etc".

    Conform doamnei Carmen Grigorescu, semnele care vin dinspre piaţă sunt bune şi arată că perioada de criză a trecut.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional