Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

NEPI se pregateste pentru noi achizitii in Romania

I.D. Companii /

Proiectul Mega Mall

Proiectul Mega Mall

Fondul New Europe Property Investments (NEPI) isi va majora capitalul cu aproximativ 50 milioane euro pentru a achizitiona sau dezvolta centre comerciale in Romania si in Europa Centrala si de Est (ECE).

In prezent NEPI evalueaza trei posibile viitoare tranzactii care ar putea fi incheiate inainte ca rezultatele companiei pe 2013 sa fie publicate. Valoarea totala estimata a acestora este de 170 milioane de euro.

Achizitiile pe care fondul doreste sa le realizeze sunt: un mall cu potential de extindere in Romania; un teren pentru dezvoltarea unui nou mall intr-un mare oras din Romania; un mall intr-un capitala din ECE din afara Romaniei.

Noile actiuni NEPI vor fi emise la pretul de 5,54 Euro per actiune, cu un discount de 3,6% fata de pretul mediu ponderat din ultimele 5 zile sau 3,8% luand in calcul pretul de inchidere anterior, din data de 27 noiembrie 2013.

Un total de 9.020.844 actiuni noi vor fi emise si admise la tranzactionare in data de 6 decembrie 2013.

NEPI a demarat in aceasta luna lucrarile la Mega Mall, proiect initiat de Real 4 You in cartierul Pantelimon din Bucuresti si ulterior preluat de NEPI.

De la inceputul acestui an fondul a demarat lucrarile la proiectul The Office - Cluj Napoca. De asemenea a inceput si finalizat lucrarile la Galati Shopping City, proiect inaugurat in 21 noiembrie.

NEPI a achizitionat in acest an in Romania Severin Shopping Centre si cladirea de birouri The Lakeview Bucuresti.

Grupul a mai obtinut un Plan Urbanistic Zonal pentru realizarea unui centru comercial de aproximativ 27.000 mp inchiriabili la Targu Jiu - Targu Jiu Shopping City. Totodata a obtinut un certificat de urbanism pentru dezvoltarea unei cladiri de birouri in piata Victoriei din Bucuresti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional