Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Noi contracte in portofoliul de birouri din Romania al Immofinanz

I.D. Companii /

IMMOFINANZ Group a semnat noi contracte ce largesc suprafetele de spatii inchiriate din portofoliul de birouri al companiei la noi in tara.

Iride Business Park si-a marit gradul de ocupare cu 8,62% in urma ultimelor contracte incheiate. Astfel, Japan Tobacco International, chirias de lunga durata, inca din 2002, si-a prelungit contractul de inchiriere pe o perioada de cinci ani, pentru o suprafata de 7.100 mp.

Pe de alta parte, North Center si-a marit gradul de ocupare de la 45% la 73,4%, in ultimele noua luni. Cele mai recente contracte incheiate au fost cele semnate cu doi chiriasi deja existenti in portofoliul IMMOFINANZ: Bunge, un jucator important in industria agriculturii, si

URS Corporation, companie integrata in domeniul ingineriei, constructiilor si serviciilor tehnice. Ambele companii si-au prelungit contractele pentru o perioada de trei ani. Bunge detine o suprafata totala de 1.510 mp, iar URS Corporation are o suprafata totala de 1.500 mp.

Eduard Zehetner, CEO al Immofinanz Group, a declarat:

"Gradul solid de ocupare local in segmentul de birouri, de 90,4% la finalul primului trimestru al anului financiar 2013/2014, arata ca suntem perfect pozitionati pe aceasta piata. Vom continua angajamentul nostru pentru piata din Romania si in perioada urmatoare. Avem in vedere in continuare proiectele aflate in stadiul de analiza in vederea re-activarii acestora atunci cand piata va arata o evolutie corespunzatoare."

Iride Business Park se afla in nordul Bucurestiului in cea mai noua zona de birouri din capitala, aflata la 15 minute de aeroport. Parcul de birouri are o suprafata inchiriabila de 92.878 mp.

North Center este situat in zona Pipera si are o suprafata inchiriabila de 9.628 mp.

IMMOFINANZ Group si-a consolidat reputatia in Romania, fiind recunoscuta ca o companie profitabila in Bucuresti, in sectorul cladirilor de birouri, cu patru proprietati clasa A in locatii bine amplasate. in total, Grupul detine noua proprietati in sectorul cladirilor de birouri, cu o suprafata inchiriabila totala de 206.427 mp, o valoare de aproximativ 350,1 milioane de euro si o rata de ocupare de 90,4%, la 31 iulie 2013. Printr-o gestionare dinamica a activelor, echipa IMMOFINANZ se asigura ca toate proprietatile sunt imbogatite constant si aduse la cele mai inalte standarde pentru a-şi pastra valoarea pe termen lung.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional