Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Noi imobile pe lista monumentelor istorice sibiene

I.D. Legea /

Zonele construite protejate din municipiul Sibiu s-au extins prin clasarea unui numar de 33 de imobile ca monumente istorice.

Astfel aria de protectie depaseste centrul istoric al Sibiului imobilele fiind situate in zona Bulevardul Victoriei - strada Andrei saguna, strada Hegel, strada Zaharia Boiu, strada Raului si zona strazilor Dobrun si C. Noica.

Odata cu intrarea in vigoare a noului Plan Urbanistic General al Sibiului, pentru protejarea acestor monumente exista norme speciale de constructie.

"Locuitorii acestor cladiri trebuie sa inteleaga faptul ca lucrarile de constructie necesita un proces de autorizare mai amplu si o mai mare atentie pentru conservarea aspectului lor. Ne mandrim astazi cu centrul istoric, am facut eforturi semnificative sa reabilitam domeniul public din zona centrala si ar fi o pierdere ca aspectul acestor imobile istorice sa fie afectat de lucrari de constructie neautorizate" a declarat domnul Klaus Iohannis, primarul municipiului Sibiu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional