Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Numarul contestatiilor s-a redus simtitor in 2011

I.D. Legea /

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a suspendat anul trecut un numar de 599 proceduri de achizitie dintr-un total 6.000 de decizii remise si 6.456 de dosare evaluate.

Anul 2011 s-a remarcat printr-o scadere de 20% a numarului de contestatii depuse, de la 7.867 de contestatii formulate in 2010 la un numar de 6.293 de contestatii formulate de operatorii economici in 2011.

Diminuarea numarului contestatiilor este rezultatul modificarilor legislative intrate in vigoare anul trecut. Acestea permit autoritatii contractante sa retina contestatorului anumite sume din garantia de participare in conditiile in care CNSC respinge contestatia. Totodata, autoritatea contractanta este obligata sa remita catre ANRMAP spre evaluare documentatia de atribuire, inainte ca aceasta sa fie publicata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional