Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

O nouă ediţie Pagini Naţionale

Companii /

O nouă ediţie Pagini Naţionale
  • document ataşat Machetă Pagini Naţionale
    apasă aici pentru a descărca.

    În ianuarie 2015, Directories Management Systems a lansat cea de-a XXIII-a ediţie a ghidului de afaceri Pagini Naţionale, singurul ghid de afaceri naţional din România ce furnizează cele mai noi şi actualizate contacte de business.

    Cu o apariţie neîntreruptă încă din anul 1992, Pagini Naţionale facilitează accesul utilizatorilor la produsele şi serviciile prezentate, creând o legătură între mediul de afaceri şi consumatorii finali. Ghidul vine atât în ajutorul cumpărătorilor, fiind cel mai rapid, comod şi eficient instrument în luarea deciziei de cumpărare, cât şi în ajutorul firmelor, devenind cel mai bun generator de noi clienţi şi oportunităţi de afaceri.

    Prezent în multiple puncte de interes din ţară precum companii, hoteluri, centre medicale, cabinete notariale, instituţii şi autorităţi publice, ambasade, consulate, dar şi târguri şi expoziţii, acesta este cel mai folosit instrument de informare din print destinat comunităţii de afaceri.

    Pentru prima dată distribuţia ghidului este complet gratuită şi targetată, adresându-se direct prin curier factorilor de decizie din companiile şi instituţiile de top din România.

    Noul format grafic oferă o structură îmbunătăţită a clasificării, fiind organizată şi adaptată mediului dinamic de afaceri, oferind în acelaşi timp utilizatorilor accesul la cea mai mare bază de date din România de peste 130 de mii de companii active.

    "Pagini Naţionale a fost, este şi va fi cel mai frecvent promotor al afacerilor româneşti, rămânând după falimentul Pagini Aurii SA unicul ghid clasificat din România şi cel mai performant mijloc de promovare pentru IMM-uri. La începutul anului 2014 am lansat portalul rolocal.ro, un instrument accesibil şi facil de utilizat destinat promovării online a companiilor din România." ne-a declarat Iulian Boantă, Managing Partner - Directories Management Systems.

    În cele 22 de ediţii lansate până în anul 2014, Pagini Naţionale a publicat peste 12.000.000 de anunţuri, tipărind şi distribuind milioane de ghiduri clasificate, iar în anul 2015 vor fi lansate noi produse destinate generării de lead-uri şi contacte de afaceri pentru companiile româneşti.

    Despre Directories Management Systems

    Directories Management Systems este o companie cu capital românesc, alcătuită dintr-o echipă de profesionişti cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul ghidurilor clasificate şi publicaţii B2B. Aceasta are ca principală activitate publicarea de ghiduri clasificate în print şi online şi facilitarea contactelor de afaceri între firmele din România şi nu numai. Totodată, publicăm verticale în diferite sectoare de activitate-exemplu: Usi.ro, procesăm şi gestionăm baze de date B2B clasificate şi actualizate în permanenţă şi dezvoltăm produse software complexe şi aplicaţii de mobil.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional