Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Pajurei 3 Residence - locuinţe de lux în Bucureştii Noi

Piaţa Imobiliară /

Bogdan Filculescu, Real Estate Broker

Bogdan Filculescu, Real Estate Broker


  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Piaţa imobiliară din Bucureşti continuă să evolueze, răspunzând cerinţelor tot mai exigente ale clienţilor şi adaptându-se la noile tendinţe. Un exemplu al acestei evoluţii este proiectul Pajurei 3 Residence, situat în zona Bucureştii Noi, pe Strada Pajurei, nr. 3. Acest proiect de lux este primul de acest fel în zonă şi aduce în prim-plan calitatea materialelor şi a finisajelor folosite.

    Pajurei 3 Residence se distinge printr-o gamă largă de facilităţi premium. Complexul include o piscină interioară încălzită, o sală de fitness, un cinematograf interior - premieră în România -, o sală de evenimente destinată petrecerilor private şi locuri de joacă pentru copii. Aceste facilităţi sunt menite să ofere un stil de viaţă confortabil şi luxos locatarilor.

    Pe partea de eficienţă energetică, proiectul a obţinut certificatul Green Excellence, indicând un nivel ridicat de sustenabilitate. Proiectul este dotat cu panouri solare pentru generarea energiei, care va fi distribuită către spaţiile comune. Faţada ventilată şi sistemul de încălzire prin pardoseală contribuie la reducerea consumului de energie şi la creşterea confortului termic al locatarilor, după cum ne-a spus Bogdan Filculescu, Real Estate Broker.

    Proiectul Pajurei 3 Residence cuprinde 160 de apartamente, împărţite în două faze. Prima fază, compusă din 87 de unităţi, este deja în desfăşurare, iar aproximativ 25% din locuinţe sunt deja rezervate. Construcţia este planificată să fie finalizată în primăvara anului 2026. Preţurile apartamentelor variază în funcţie de suprafaţă. Locuinţele cu două camere, cu suprafeţe între 54 şi 70 mp, pornesc de la 164.000 euro plus TVA. Există şi apartamente cu trei camere, care oferă un raport optim între spaţiu şi preţ, adresându-se astfel unei game largi de potenţiali cumpărători. "Contează foarte mult suprafeţele unităţilor locative când vorbim de preţurile acestora", a precizat sursa citată.

    Potrivit domniei sale, dezvoltatorul proiectului Pajurei 3 Residence are deja un portofoliu solid, cu 400 de unităţi livrate. Dintre acestea, două proiecte au fost finalizate. "Am livrat până acum 400 de unităţi dintre care două sunt finalizate: unul dintre acestea este North Life Residence şi proiectul New Comfort City, la intersecţia Sectorului 3 cu Popeşti Leordeni, cu 180 de apartamente", a adăugat Bogdan Filculescu.

    Conform lui Bogdan Filculescu, piaţa imobiliară din România a înregistrat o creştere continuă, deşi într-un ritm mai lent în ultimii ani. Clienţii au devenit mai educaţi, punând accent pe facilităţile oferite, pe calitatea construcţiei şi pe detalii precum tâmplăria. "De-a lungul anilor, clienţii s-au educat din ce în ce mai mult, pentru că nivelul de trai din România a crescut. De aceea, clienţii caută şi facilităţi, sunt mai atenţi la zona de construcţie a proiectelor, la zona de tâmplărie. Clienţii români îşi pun întrebări mult mai avansate atunci când doresc să cumpere o locuinţă," a spus Bogdan Filculescu. Această tendinţă reflectă o creştere a nivelului de trai şi a aşteptărilor consumatorilor.

    De asemenea, intrarea României în spaţiul Schengen ar putea avea un impact semnificativ asupra pieţei imobiliare, potenţial ce modifică trendurile actuale şi care stimulează creşterea. "Piaţa imobiliară se află în mare parte în creştere, dar în ultimii ani au existat sincope. Trendul este tot de creştere, dar o creştere mai lentă faţă de alţi ani. Toate aceste evenimente, cum este şi intrarea în spaţiul Schengen, vor modifica trendul actual pe piaţa imobiliară", a concluzionat Filculescu.

    Proiectul Pajurei 3 Residence este un bun reper al noii generaţii de dezvoltări imobiliare din Bucureşti, punând accent pe lux, confort şi sustenabilitate. Cu facilităţi de top şi o strategie de construcţie orientată către calitate şi eficienţă energetică, acest proiect promite să devină un reper important pe piaţa imobiliară a capitalei.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional