Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Piata de amenajari urmeaza un trend ascendent

A.D. Companii /

Mariana Bradescu, Business Development Manager Rockstar Construct

Mariana Bradescu, Business Development Manager Rockstar Construct

Piata amenajarilor interioare si exterioare a avut un trend crescator in 2013. Numarul proiectelor rezidentiale a crescut, iar calitatea lucrarilor a sporit, cu toate ca dimensiunea proiectelor in sine s-a redus, remarca Mariana Bradescu, Business Development Manager Rockstar Construct, distribuitorul de piatra naturala decorativa.

"Incheiem un an foarte bun, plin de momente de satisfactie, dar si de provocari. Este o bucurie pentru noi faptul ca dezvoltatorii si clientii finali au inceput sa caute produse calitative, deosebite, insa in continuare sunt vizate cele mai mici preturi, uneori absurd de mici pentru anumite produse mai speciale ce au o cota de piata mai ridicata decat asteptarile clientilor", considera doamna Bradescu.

Pentru Rockstar, anul 2013 a fost dificil deoarece piata pietrei naturale se afla inca intr-un stadiu incipient in Romania, iar publicul nu este suficient de bine informat asupra acestui produs, considera Mariana Bradescu.

In opinia sa, anul 2014 va fi unul si mai dificil si cu numeroase provocari, deoarece clientii au devenit foarte exigenti, iar piata a inceput sa isi contureze asteptarile privind nivelul de calitate pe care fiecare furnizor trebuie sa il acorde.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional