Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Prologis a inchiat trei contracte in Ungaria

I.D. Companii /

Prologis a inchiat trei contracte in Ungaria

Prologis, proprietar, operator si dezvoltator de spatii industriale, a incheiat trei contracte de inchiriere pentru 15.000 de metri patrati in total, in cadrul Prologis Park Budapest-Sziget, Ungaria.

Compania de logistica BOY cu o istorie de 23 de ani in Ungaria a inchiriat 10.763 de metri patrati in Cladirea 5.

Javepcoop, un furnizor de servicii de logistica a inchiriat 2.560 de metri patrati in Cladirea 5 in cladirea 5.

Totodata Essentra Filter Products a inchiriat un spatiu suplimentar de 1.529 de metri patrati in Cladirea 4. Compania ocupa acum un total de 12.740 de metri patrati in incinta cladirii.

"Ne bucuram sa primim clienti noi in spatiile de inalta calitate din cadrul Prologis Park Budapest-Sziget," a declarat Laszlo Kemenes, Vice Presedinte Prologis in Ungaria. "in urma acestor tranzactii, Cladirea 5 este ocupata in totalitate, iar nivelul general de ocupare al portofoliului Prologis in Ungaria a crescut la 86%, cu mult peste media pietei din Ungaria, de 77%."

Prologis Park Budapest-Sziget cuprinde sapte cladiri totalizand peste 120.000 de metri patrati de spatiu de distributie si inca 50.000 de metri patrati ce ar putea fi dezvoltati. Parcul este situat langa Autostrada M0, oferind acces rapid si eficient la aeroportul international si reteaua de autostrazi din Ungaria.

Portofoliul Prologis in Ungaria totalizeaza peste 490.000 de metri patrati de spatiu industrial si include cinci parcuri in regiunea Budapesta (Gyal, Harbor Park, Szazhalombatta, Szigetszentmiklos, Budaors) si unul in Hegyeshalom.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional