Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

PUG-ul Bistritei este valabil si la anul

I.D. Legea /

Valabilitatea Planului Urbanistic General (PUG) si a Regulamentului local de urbanism ale municipiului Bistrita a fost extinsa pana la 31 martie 2012, pana cand va fi aprobat noul PUG. Hotararea a fost luata de Consiliul Local al Municipiului Bistrita in cadrul sedintei din data de 15 decembrie a.c.

Cele doua documente au fost reactualizate in 2004, iar in 2009 si 2011 a fost prelungita aplicabilitatea documentatiei de urbanism, potrivit Primariei Municipiului Bistrita.

Un nou PUG al municipiului Bistrita se afla in faza de consultare a populatiei. De asemenea, PUG a fost depus pentru obtinerea avizului la Agentia Regionala de Protectia Mediului Cluj-Napoca, urmand a fi obtinute celelalte avize pentru aprobarea acestuia.

Planul Urbanistic General are caracter director si de reglementare operationala, fiecare localitate trebuind sa intocmeasca Planul urbanistic general, sa il actualizeze la 5-10 ani si sa il aprobe, acesta constituind baza legala pentru realizarea programelor si actiunilor de dezvoltare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional