Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Rezultate in crestere pentru Skanska

A.D. Companii /

Santierul Green Court Bucharest la sfarsitul lunii septembrie.

Santierul Green Court Bucharest la sfarsitul lunii septembrie.

Compania de constructii si dezvoltare imobiliara Skanska, a realizat in primele trei trimestre ale anului venituri cu 7% mai mari fata de perioada similara din 2012 (date ajustate in functie de efectele de curs valutar), pana la valoarea de aproximativ 11 mliarde de euro (97,5 miliarde coroane suedeze), potrivit unui raport al companiei.

Profitul Skanska in perioada amintita s-a ridicat la 270 milioane de euro, in crestere cu 19% comparativ cu primele 9 luni din 2012.

Comenzile noi din ultimele trei trimestre au insumat echivalentul a 10,3 miliarde de euro, in crestere cu 6% fata de aceeasi perioada din 2012, comenzile in asteptare ajungand la valoarea de aproape 16,5 miliarde de euro.

Investitiile in operatiuni de dezvoltare imobiliara au insumat in intervalul amintit echivalentul a 910 milioane euro, releva raportul companiei.

In Romania, Skanska are in curs de dezvoltare ansamblul de birouri Green Court Bucharest, in zona Barbu Vacarescu. Proiectul cuprinde trei cladiri clasa A, cu o suprafata cumulata de 52.000 mp inchiriabili. Prima cladire, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 19.500 mp, urmeaza sa fie livrata in ultimul trimestru din 2014.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional