Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Strabag a incheiat un contract important in Slovacia

I.D. Companii /

Un consortiu condus de Grupul Strabag a semnat un contract de 178 milioane Euro in Slovacia pentru constructia a 10,4 km din drumul expres R2 dintre Pstrusa si Krivan. Companiei Strabag ii va reveni 40% din valoarea contractului, potrivit unui comunicat remis de companie.

Thomas Birtel, CEO Strabag SE, a declarat:

"Dupa ani de restrangere a cheltuielilor in sectorul public, sectorul slovac al constructiilor a inceput sa isi revina. Participam la mai multe licitatii pentru contracte mari."

Drumul expres R2 va trece prin valea raului Slatina in centrul Slovaciei.

Pe langa construirea podului, lucrarile vor include constructia a 13 poduri, bariere de zgomot si drumuri de acces. Constructia va dura 24 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional