Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Strabag va moderniza tronsonul de cale ferata Vintu de Jos - Simeria

A.D. Companii /

Compania austriaca Strabag va moderniza o sectiune de 42,2 km de cale ferata intre localitatile Vintu de Jos si Simeria. Valoarea totala a contractului incheiat cu CFR SA si asocierea din care face parte si Strabag este de 317 milioane de euro. Partea din contract care revine companiei este de cel putin 66 milioane de euro. Durata lucrarilor se intinde pe 30 de luni, au anuntat reprezentantii Strabag.

Constructia va incepe la primavara si este prevazut sa dureze 30 de luni. Lucrarile includ modernizarea liniei duble de cale ferata, precum si renovarea a 5 gari secundare.

In urma modernizarii caii ferate viteza trenurilor va putea creste pe acest tronson de la 90-120 km pe ora in prezent la 160 km pe ora.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional