Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Symmetrica ar putea deschide noi fabrici

I.D. Companii /

Symmetrica ar putea deschide noi fabrici

Symmetrica, producator de pavele si borduri, intentioneaza sa deschida noi fabrici pentru a acoperi integral cererea existenta la nivel national.

"In acest moment analizam aceasta posibilitate si suntem in cautarea celor mai bune locatii", a declarat Sebastian Bobu, directorul executiv al Symmetrica.

Compania are o capacitate de productie de 11.500 metri de pavele si borduri pe zi. Compania livreaza zilnic peste 70 de camioane de mare tonaj incarcate cu pavele, rigolele si borduri, atat in intreaga tara, cat si peste hotare.

"Prin cele cinci capacitati de productie pe care le detinem la Veresti (Suceava), Podu Iloaiei (Iasi), Bolintin Vale (in apropiere de Bucuresti), Prejmer (Brasov) si sintereag (Bistrita) acoperim cererea din peste 80% din teritoriul tarii, livrand produse la preturi competitive atat in Moldova, Muntenia, Dobrogea, cat si in Transilvania", a declarat Sebastian Bobu, Directorul Executiv al Symmetrica.

Dintre cele cinci fabrici, cele din Suceava si Bolintin Vale (in apropiere de Bucuresti) produc, cumulat, 7.000 de metri de produse pe zi, in timp ce unitatile din Podul Iloaiei (Iasi), Bistrita si Prejmer (Brasov) au in total o productie de circa 4.500 de metri zilnic.

In afara de livrarile interne, Symmetrica a inceput si exporturile. Astfel, compania a trimis in Republica Moldova, doar in acest an, peste 120 de camioane de produse, insumand peste 30.000 de metri.

Cand vine vorba despre segmentele de clienti, aproximativ 70% dintre produsele livrate se indreapta catre proiectele publice, autoritatile locale acordand un interes tot mai mare lucrarilor de reabilitare a acceselor pietonale si a parcarilor publice.

De asemenea, un procent de 20% din productie este directionata spre proiectele private de tip industrial/comercial si doar 10% se intreapta catre proiectele rezidentiale sau consumatorii finali.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional