Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

128 de apartamente cu servicii ca la hotel în ansamblul "Sara Sea View"

F.A. Locuinţe /

Proiect "Sara Sea View"

Proiect "Sara Sea View"

Cererea mare de apartamente de vacanţă la mare i-a determinat pe investitorii de la "Real Estate Developement & Extenso" să suplimenteze cu patru milioane de euro bugetul proiectului rezidenţial "Sara Sea View". Ansamblul este amplasat în staţiunea Olimp şi valorează acum 15 milioane de euro. Antreprenor general este "Synergy Construct", iar "EuroMetropola" este agent exclusiv al proiectului.

Investiţia suplimentară va fi direcţionată către sporirea confortului apartamentelor şi a întregului ansamblu rezidenţial pentru a oferi viitorilor locatari aceleaşi servicii ca la hotel în propriile apartamente. Astfel, cumpărătorii locuinţelor vor beneficia de servicii permanente de administrare şi întreţinere (curăţătorie şi spălătorie auto şi vestimentară, curăţenie interioară, servicii de recepţie, poştă, curierat etc.). Alte facilităţi sunt garantarea securităţii prin accesul în incinta cartierului pe bază de cartelă magnetică şi prin sistemele automatizate de securitate, cu alarme şi echipamente video de ultimă generaţie. Mai mult, monitorizarea prin camere video (serviciu opţional) atât a fiecărui apartament în parte, cât şi a spaţiilor comune, face posibilă o supraveghere constantă a locuinţei chiar şi de la dis-tanţă, ne-a declarat Monica Marin, Partner Manager la compania imobiliară "EuroMetropola".

Doamna Marin susţine că "Sara Sea View" este primul complex de vacanţă din staţiunea Olimp şi primul de aceas-tă anvergură de pe întreg litoralul româ-nesc. Ansamblul este construit chiar în centrul zonei turistice, lângă hotel Amfiteatru, la doar 100 de metri depărtare de plajă. Imobilul are 128 de apartamente de două şi trei camere, cu suprafeţe cuprinse între 90 şi 150 mp, dis-tribuite pe 11 etaje. Locuinţele au terase spaţioase şi o mare parte dintre acestea au vedere spre mare. Preţul pe metrul pătrat construit este de 1.000 euro, la care se adaugă TVA (include şi locul de parcare).

Lucrările au început în noiembrie 2006 şi se termină în iulie 2008. La vânzare mai erau disponibile, la finele lunii iunie, 73 de apartamente, din care şapte sunt penthouse-uri.

Finisajele vor fi de cea mai bună calitate atât ca execuţie, cât şi ca materiale utilizate, iar bucătăriile vor fi complet utilate cu echipamente de ultimă generaţie. Toate apartamentele beneficiază de parchet, gresie şi faianţă de import, centrală termică, izolaţie fonică şi termică, aparate de aer condiţionat, tâmplărie din aluminiu cu geam termoizolant, uşi antiefracţie. Viitorii beneficiari vor avea posibilitatea să admire panoramic marea şi plaja prin ferestrele mari, care acoperă aproape în întregime pereţii camerelor de zi şi zonelor de luat masa.

Monica Marin ne-a precizat că parterul imobilului va fi în întregime rezervat zonei de servicii pentru proprietari şi va cuprinde o sală de fitness complet echipată cu aparate cardio şi de forţă, precum şi cu saună şi jacuzzi. Un mini-market, un chioşc de presă şi un punct farmaceutic vor sta la dispoziţia locatarilor tot la parter, alături de o cafenea. Pentru firmele care doresc să achiziţioneze mai multe apartamente pot fi puse la dispoziţie spaţii şi săli pentru training, team building etc.

Investitorii au regândit modul de amenajare a spaţiilor comune şi a spaţiilor verzi, astfel încât complexul va fi înconjurat de o grădina de 5.000 mp, care va cuprinde şi un amplu loc de joacă pentru copii, cu piscină adiacentă, asemănător unui mini-parc de distracţii. Locatarii vor putea face plajă pe marginea celor trei piscine de 250 mp, 72 mp şi 41 mp şi se vor putea destinde la barul de vară din grădina cartierului.

Având în vedere toate aceste modificări, lucrările de execuţie au fost accelerate, pentru a nu se întârzia cu mai mult de două luni termenul de predare a proiectului. Constructorul lucrează în paralel la toate cele patru corpuri de clădire.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional