Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

19 -23 SEPTEMBRIE, BUCUREŞTI, ROMEXPO, PAVILIONUL E2Best Roofs & Facades 2015

Materiale /

Best Roofs & Facades 2015

Asociaţia Naţională a Montatorilor de Acoperişuri din România, organizaţie profesională membră a IFD (Federaţia Internaţională a Pieţei de Acoperişuri), în parteneriat cu Revista Mansarde, Acoperişuri & Faţade, organizează în perioada 19-23 septembrie 2015 prima ediţie a Campionatului Naţional al Montatorilor de Acoperişuri, precum şi a doua ediţie a manifestării specializate Best Roofs & Facades.

După demonstraţiile de montaj din această primăvară, de la Construct Expo, şi Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperişuri din noiembrie 2014 desfăşurat la Bucureşti, acest eveniment doreşte să continue seria de manifestări specifice branşei, pentru popularizarea meseriilor din domeniu cu implicarea cât mai multor profesionişti.

Evenimentul va cuprinde:

-un concurs de lucrări realizate in situ de către montatori profesionişti, care vor fi jurizate de către o comisie de specialişti;

-concurs de abilităţi practice ale montatorilor participanţi, pe diferite segmente: acoperişuri clasice, acoperişuri metalice, acoperişuri terasă, montarea de sisteme pluviale, montarea de ferestre de masardă etc.;

-demonstraţii practice organizate în Pavilionul E2 din complexul Romexpo;

-conferinţe pe teme de specialitate susţinute de arhitecţi, producători de materiale şi specialişti în domeniu;

-expunerea de produse şi sisteme ale celor mai relevanţi producători.

Concursul de abilităţi practice se va desfăşura pe standurile de lucru utilizate la ultimele două ediţii ale Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperişuri, aprobate de IFD.

Pe parcursul a cinci zile de evenimente, este aşteptat publicul vizitator specializat (arhitecţi, ingineri constructori, antreprenori, distribuitori de materiale din domeniu, montatori, presă de specialitate, dezvoltatori etc.), dar şi numeroşi potenţiali beneficiari, interesaţi de materiale pentru construcţii şi amenajări, de ultimele noutăţi din domeniul acoperişurilor şi mansardelor.

Manifestarile din 19 - 23 septembrie vor fi o excelentă ocazie de intensificare a comunicării în interiorul branşei, între montatori/producători de acoperişuri şi arhitecţi, constructori, profesionişti din industria lemnului sau publicul larg.

Informaţii actualizate apar permanent pe site-ul dedicat:

www.acoperismagazin.ro/concurs

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional