Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

500 de apartamente vor fi livrate in Militari Residence

A.D. Locuinţe /

500 de apartamente vor fi livrate in Militari Residence

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence va livra in aceasta toamna inca 500 de apartamente in ansamblul din vestul Bucurestiului.

"Investitia realizata pana in acest moment este de circa 73 milioane de euro si a provenit din fonduri proprii, fiind sustinuta de vanzarea intr-un ritm foarte bun a apartamentelor", a precizat Radu Teleman, director de marketing in cadrul Militari Residence.

Din cele 500 de apartamente aflate in curs de dezvoltare, peste 250 se afla in stadiul de finalizare a finisajelor, fiind deja contractate.

In medie se vand lunar 60-80 de apartamente. Preturile pornesc de la 550 euro pe mp util, inclusiv TVA. In prezent, mai sunt disponibile pentru vanzare circa 250 de apartamente, a adaugat domnul Teleman.

Din 2008, de la demararea constructiei Militari Residence si pana in prezent, au fost livrate 3.500 de apartamente. Ansamblul, dezvoltat pe o suprafata totala de aproape 15 hectare este deja locuit de peste 6.000 de persoane. Pe langa cele 42 de blocuri de locuinte, complexul mai include piscine interioare si exterioare, terase, restaurante, cluburi spa, sali de evenimente, o scoala, gradinita, magazine, cabinete medicale si parcuri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional