Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ÎN ANUL FINANCIAR SCURTAT 2016,"Immofinanz" România a închiriat peste 80.000 mp din portofoliul său de birouri

Alexandra Cismaru Companii /

"Immofinanz" România a închiriat peste 80.000 mp din portofoliul său de birouri

Compania imobiliară "Immofinanz" a închiriat peste 80.000 metri pătraţi (mp) din portofoliul său de birouri din Bucureşti în anul financiar scurtat 2016, echivalentul a 10.000 mp pe lună în perioada mai - decembrie 2016. Suprafaţa respectivă reprezintă peste 40% din portofoliul de proprietăţi office finalizate. Acordurile cu chiriaşi noi şi extinderile unor parteneriate existente acoperă aproximativ 60% din suprafaţa totală închiriată, iar numeroase alte contracte au fost prelungite.

În perioada mai - decembrie 2016, "Immofinanz" a semnat acorduri cu chiriaşi noi pentru suprafeţe de birouri de peste 47.000 mp.

Printre cele mai importante parteneriate se numără cele pentru prima clădire a complexului "Metroffice", care este în prezent ocupat în proporţie de peste 50%. Compania americană "Harman", care proiectează şi realizează produse şi soluţii conectate pentru producători auto, consumatori şi companii din întreaga lume, a semnat un contract de închiriere pentru 7.700 mp în "Metroffice", pentru o perioadă de peste zece ani. "Harman" va beneficia de un sediu personalizat în "Metroffice", care va include spaţii de birouri, showroom, spaţii de depozitare, precum şi un laborator auto subteran. Un alt partener "Immofinanz", "Porr" Construct, a ales să îşi stabilească aici sediul, pe o suprafaţă de peste 1.800 mp.

De asemenea, au fost semnate acorduri cu alţi jucători din numeroase sectoare: media (Ringier, pentru 2.400 mp în Iride Business Park şi Sinevizyon, pentru 2.000 mp în Pipera Warehouse), retail (Kaufland, pentru peste 2.000 mp în Pipera Warehouse) şi servicii office-shared (Regus, pentru 1.500 mp în Iride Business Park).

Numeroşi chiriaşi "Immofinanz" din sectorul office au ales să prelungească şi să extindă acordurile existente în cele opt luni ale anului financiar scurtat 2016, pentru suprafeţe totale de aproape 33.000 mp.

Multe dintre aceste companii sunt partenere "Immofinanz" de aproximativ zece ani: unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul telecom şi-a prelungit contractul pentru aproape 11.000 mp în clădirea Pipera I; de asemenea, ING a extins acordul existent şi a sporit suprafaţa închiriată la 10.800 mp în myhive S-Park.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional