Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

A inceput constructia unui ansamblu rezidential de lux la Timisoara

A.D. Locuinţe /

A inceput constructia unui ansamblu rezidential de lux la Timisoara

Dezvoltatorul imobiliar Borgo Italiano a demarat constructia unui ansamblu rezidential de lux langa Timisoara. Cartierul, denumit Armonia, va fi dezvoltat pe 10 hectare in comuna Mosnita Noua si va cuprinde 87 de vile.

Constructia primelor 27 de vile, reprezentand prima etapa de dezvoltare, a inceput deja, iar unitatile vor fi gata in prima parte a anului 2014. Finalizarea intregului proiect va dura in jur de 4 ani si va presupune o investitie totala de aproximativ 25 milioane de euro.

"Pentru a avea succes pe piata rezidentiala din Timisoara, credem ca este necesar sa oferim un nou standard in constructie, in termeni de calitate, siguranta si sustenabilitate. Nu ne-am propus sa vindem case, ci un standard de viaţă", a declarat Michele Olivieri, unul dintre dezvoltatorii proiectului.

Cartierul Armonia va include vile in sistem duplex si insiruite, cu suprafete construite cuprinse intre 218 si 365 mp si gradina cu suprafete ce pot ajunge pana la 1.100 mp.

In prima etapa, preturile practicate vor fi sub pragul de 1.000 euro pe mp util.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional