Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Adama a finalizat faza a doua din Evocasa Optima

A.D. Locuinţe /

Adama a finalizat faza a doua din Evocasa Optima

Dezvoltatorul imobiliar Adama, a finalizat si livrat apartamentele din a doua faza a proiectului rezidential Evocasa Optima din cartierul bucurestean Titan. Investitia totala pentru dezvoltarea noii faze s-a ridicat la 5,4 milioane euro.

Evocasa Optima II fiind compusa dintr-o cladire de 11 etaje, cu un total de 84 de apartamente. La momentul livrarii, gradul de vanzare a ajuns la aproximativ 30%.

"Simtim din interactiunea cu clientul final, dar si din nivelul vanzarilor ca piata incepe treptat sa revina la un context mai favorabil. Este motivul pentru care am decis sa reluam dezvoltarea in Bucuresti in urma cu un an", a declarat Andreas Holler, CEO Adama Group.

In proiectul aflat în zona Titan - 1 Decembrie din Bucuresti, sunt disponibile apartamente de doua si trei camere, complet finisate. Preturile pentru un apartament de doua camere pornesc de la 59.905 euro + TVA, iar pentru o unitate de trei camere, pretul ajunge la 91.935 euro + TVA.

Constructia a fost demarata in luna octombrie a anului trecut, iar lucrarile au respectat calendarul stabilit initial de dezvoltator. Noua cladire a fost realizata integral din beton armat si caramida eficienta.

In opinia dezvoltatorilor, actualul context al pietei reprezinta unul dintre cele mai convenabile momente pentru achizitia unui apartament. Dupa o perioada de criza economica intensa si o adaptare a preturilor, piata indica semne de stabilitate, cu potential de crestere pe termen mediu, in special în ceea ce priveste segmentul de mijloc, unde cererea se dezvolta. In plus, ca urmare a recentelor schimbari in ceea ce priveste programul "Prima Casa", sectorul bancar depune eforturi pentru a imbunatati conditiile creditelor in moneda nationala si pentru a oferi clientilor produse competitive.

Adama pune la dispozitia clientilor modalitati flexibile de finantare: de la plata integrala cash sau prin credit, inclusiv Prima Casa, pana la rate la dezvoltator pe o perioada maxima de un an.

Adama este detinuta integral de Immofinanz Group. Compania a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Iasi si Cluj.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional