Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Adama va livra in aceasta toamna 210 apartamente

A.D. Locuinţe /

Evocasa Armonia.

Evocasa Armonia.

Dezvoltatorul imobiliar Adama a vandut aproape 95% din proiectul rezidential Evocasa Armonia, cuprinzand 262 de unitati. In ansamblul din cartierul Titan al Capitalei mai sunt disponibile doar apartamente de trei camere, dupa ce luna august a adus epuizarea stocului la garsoniere.

In aceasta toamna, stocul de apartamente livrate de Adama in Titan se va extinde cu inca 210 unitati, in urma finalizarii constructiilor la Evocasa Optima II si Edenia Titan II.

"Dupa opt luni din 2013, ne bucuram sa constatam un ritm bun al vanzarilor pe toate proiectele Adama din Bucuresti si din tara", a declarat Alina Necula, head of marketing & sales Adama.

Adama este un dezvoltator activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia.

Compania a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul proiectelor: Bucuresti - Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti - Evocasa Orizont, Bacau - Evocasa Completa, Brasov - Evocasa Viva, Iasi - Copou Bellevue si Cluj. Numarul locuintelor vandute de Adama se ridica la peste 1.100.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional