Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALAlege un var de calitate pentru construcţia ta

Materiale /

Alege un var de calitate pentru construcţia ta

Varul este un produs mineral natural, rezultat prin arderea uniformă în cuptor a pietrei de calcar, larg răspândită în natură. Varul este considerat a fi un liant universal pe care omenirea îl foloseşte din cele mai vechi timpuri datorită principalului său beneficiu: lasă casa să respire, eliminând problemele de umezeală.

Varul este unul dintre cele mai utilizate materiale pentru definitivarea lucrărilor, şi de aceea sunt important de cunoscut avantajele acestuia.

Este versatil. Varul CELCO pentru construcţii Calcic Hidratat CL 90-S poate avea diverse întrebuinţări, fiind un material potrivit atât pentru prepararea mortarelor destinate lucrărilor de zidărie, cât şi pentru realizarea tencuielilor interioare şi exterioare. În plus, acesta poate fi folosit în compoziţia altor produse pentru construcţii şi este adesea utilizat şi pentru neutralizarea apelor reziduale şi de proces, dar şi pentru tratarea apelor potabile. Mai mult, acest produs este atât de versatil, încât poate fi folosit cu succes şi în industria hârtiei, a sticlei sau chiar în cea chimică.

Este fin şi uşor de utilizat. Varul calcic hidratat CELCO este creat prin procesul de hidratare a varului măcinat foarte fin. Acesta se găseşte sub forma de pulbere extrem de fină şi poate fi omogenizat cu uşurinţă. Puritatea varului CELCO CL 90-S îl califică pentru utilizarea în diferite tipuri de construcţii sau finisaje.

Unic în Europa, însăcuit în saci de plastic vidaţi. CELCO este unicul producător de var din Europa care a implementat un sistem de ambalare a varului hidratat în saci de plastic vidaţi. Astfel, termenul de valabilitate al varului s-a dublat de la 12 la 24 luni, produsul se manipulează mult mai uşor într-un mediu fără praf şi nu sunt necesare condiţii speciale de depozitare, produsul fiind protejat de ambalaj.

Avantajele tencuielilor de var CELCO:

- Varul hidratat CELCO îndeplineşte constant exigenţele normativelor pentru materiale de construcţii.

- Varul hidratat CELCO este un plastifiant natural cu capacitate excelentă de reţinere a apei, conferind o lucrabilitate foarte bună mortarului şi o rezistenţă de lungă durată a îmbinărilor la care este folosit acest tip de mortar.

- Varul protejează pereţii de intemperii şi este un bun dezinfectant. În plus, datorită supleţii şi elasticităţii sale, tolerează mişcările clădirilor.

- Mortarele şi tencuielile pe bază de var asigură respiraţia pereţilor şi contribuie semnificativ la calitatea aerului din interior.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional