Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALCare sunt specificatiile materialelor de constructie de calitate?

Materiale /

Care sunt specificatiile materialelor de constructie de calitate?

Indiferent de tipul de constructie si de scopul utilizarii acesteia, orice zidarie are nevoie de rezistenta si de o durata de viata cat mai extinsa. Iar daca iti doresti cu adevarat o constructie confortabila si care sa isi pastreze aspectul intact pentru cat mai multi ani, trebuie sa mai iei in calcul si alte avantaje, precum izolatia termica sau capacitatea de mentinere a formei a constructiei.

CELCO SUPERBLOCK este o inovatie menita sa creeze constructii durabile si rezistente.

Perfect pentru interior si exterior

Blocurile BCA CELCO SUPERBLOCK sunt potrivite atat pentru construirea zidurilor interioare, cat si a celor exterioare. Pentru ca sunt poroase si totodata nu retin apa, acestea nu sunt afectate de schimbarile climatice si de umezeala excesiva din zonele ploioase sau de inundatii. Mai mult decat atat, au o capacitate de termoizolare specifica blocurilor de BCA de 0,12 ± 0,01 W/m°K.

Rezistente si durabile

Elementele de BCA CELCO SUPERBLOCK au rezistenta la compresiune de 3,5 N/mmp, de doua ori mai mare decat prevad standardele impuse pentru acest produs si decat alte produse similare existente pe piata. Acestea rezista la temperaturi inalte si chiar la incendii fara sa se deformeze. De altfel, sunt si recomandate pentru zonele cu activitate seismica, datorita rezistentei si longevitatii sale sporite.

Montaj usor

BCA CELCO SUPERBLOCK sunt foarte simplu de prelucrat prin usurinta taierii, gauririi sau frezarii pentru care se folosesc unelte uzuale. Instalatiile electrice, de incalzire si sanitare se fixeaza pe ziduri rapid, fara a inregistra pierderi pe santier. Fiind usor de taiat si modelat, nimic din paletul de BCA CELCO SUPERBLOCK nu se pierde.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional