Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

ADVERTORIAL / CELCO RECONSTRUIEŞTE SPERANŢACELCO va dona materiale de construcţii pentru sinistraţii din Corbu şi Luminiţa

Companii /

CELCO va dona materiale de construcţii pentru sinistraţii din Corbu şi Luminiţa
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    CELCO SA, cel mai mare producător de materiale de construcţii din sud-estul României, se implică activ în ajutorarea sinistraţilor din localităţile Corbu şi Luminiţa. În acest sens societatea a demarat pe 22 octombrie 2015, o amplă acţiune de inventariere a avariilor produse de viitura din 12 octombrie.

    Peste 50 de case au fost vizitate şi inventariate, cu fotografii şi notiţe la faţa locului, pentru a face o evaluare cât mai exactă a pagubelor, urmând ca societatea să vină în ajutorul localnicilor cu o donaţie constând în materiale de construcţii.

    "Dorim să contribuim la crearea unui mediu sigur pentru localnici, aceştia să aibă unde locui peste iarnă. Acţiunea de astăzi se încadrează în strategia noastră de responsabilitate socială, dorim să ne implicăm şi să contribuim la bunăstarea comunităţii noastre. În acest sens CELCO va face o donaţie considerabilă de materiale de construcţii pentru locuitorii din Corbu şi Luminiţa afectaţi de inundaţiile petrecute în noaptea de 12 spre 13 octombrie. 4 dintre case s-au dărâmat complet şi multe dintre ele se pot dărâma în orice moment. În urma evaluării de astăzi vom stabili necesarul de materiale pentru fiecare familie în parte şi vom livra materiale necesare reconstruirii şi reabilitării locuinţelor avariate, în limita posibilităţilor noastre. Sperăm ca această acţiune să motiveze şi alte societăţi şi persoane fizice să se implice în ajutorarea acestor cazuri", a declarat Niculae Duşu, Preşedintele CELCO SA.

    CELCO demarează constant campanii sociale, contribuind cu materiale de construcţii pentru reabilitări şi construcţii de şcoli, biserici sau case pentru cazuri sociale. De asemenea, societatea contribuie la promovarea unui trai sănătos prin organizarea periodică de competiţii sportive pentru tineri şi veterani.

    CELCO produce BCA, mortare, adezivi, buiandrugi şi var în fabricile situatie în Constanţa şi Corbu. Obiectivul companiei pe termen lung este acela de a oferi un viitor mai bun generaţiilor viitoare, prin crearea de soluţii constructive şi sustenabile.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional