Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALConstrucţii ignifuge şi foarte bine izolate termic? Află care este inovaţia!

Materiale /

Construcţii ignifuge şi foarte bine izolate termic? Află care este inovaţia!

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care s-au confruntat constructorii, încă din cele mai vechi timpuri, a fost lipsa unei izolaţii termice suficiente şi lipsa rezistenţei ignifuge.

CELCO MEGATERM PLUS, este rezistent în caz de incendiu şi oferă o izolare termică sporită. Acesta are un coeficient de transfer termic de 0,09 W/m°K şi, spre deosebire de alte materiale de zidărie, nu arde, nu se deformează la temperaturi ridicate şi îşi păstrează rezistenţa în cazul în care este expus incendiilor.

CELCO MEGATERM PLUS este un material de construcţie din BCA recomandat pentru construcţiile în cadre şi răspunde cerinţelor şi reglementărilor privind eficienţa energetică a clădirii.

Care sunt avantajele construcţiilor cu CELCO MEGATERM PLUS?

Având o densitate redusă, BCA CELCO MEGATERM PLUS este ideal pentru interioare. Rezistenţa la compresiune a blocului de BCA este mai mare de 2N/mmp. În plus, se montează cu rapiditate şi poate fi folosit în orice tip de construcţie care necesită finalizare rapidă. Izolează termic şi fonic mai bine decât majoritatea materialelor existente în prezent pe piaţă. Construcţiile cu CELCO MEGATERM PLUS îşi păstrează proprietăţile şi nu se contractă la uscare, respectiv nu se dilată în funcţie de modificările climatice ulterioare.

BCA CELCO MEGATERM PLUS :

- este un material ignifug şi nu degajă gaze toxice ;

- presupune costuri reduse de construcţie;

- este rezistent la penetrarea apei;

- are performanţă termică de 0,09 W/m°K;

- oferă izolare fonică superioară;

- este ideal pentru construcţii rezistente şi fără defecte.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional