Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALConsum mic şi punţi termice reduse cu ajutorul mortarelor de zidărie CELCO

Materiale /

Consum mic şi punţi termice reduse cu ajutorul mortarelor de zidărie CELCO

CELCO a revoluţionat domeniul construcţiilor încă de la lansarea sa pe piaţă, prin intermediul unor produse superioare, inovatoare şi de calitate. De la blocuri BCA specifice fiecărui tip de construcţie la mortare superioare şi materiale destinate finisajelor, gama de mortare pe care CELCO o pune la dispoziţie pentru zidari se adresează constructorilor care îşi doresc longevitatea şi rezistenţa clădirilor, cu un climat intern optimizat şi un consum de energie redus cu până la 50-60%.

Construcţii durabile şi ecologice cu CELCO ZID DD-M10

Mortarul CELCO ZID DD-M10 este un mortar superior în ceea ce priveşte aderenţa şi are o rezistenţă la compresiune de 10 N/mm2. Rezistent şi economic, acesta poate fi folosit pentru crearea zidariilor cu rosturi subtiri din BCA. Este un mortar uscat care permite corectarea lucrărilor timp de o oră de la aplicare, ciclul său de uscare întinzându-se pe durata a două ore.

Produsul este unul premium, care reduce punţile termice cu 80% faţă de produsele obişnuite. Zidăriile devin, cu ajutorul său, cu până la 20% mai uşoare, consumul acestui produs fiind unul extrem de redus. Este folosit în zidăriile de rezistenţă şi în cele de fundaţie, preparându-se cu uşurinţă şi conferind un plus de aderenţă prin conţinutul său de aditivi speciali.

Calitate superioară cu CELCO ZID DD-M5

CELCO ZID DD-M5 face parte din gama mortarelor clasice, conferind însă superioritate în ceea ce priveşte rezistenţa structurilor pentru care este folosit (are o rezistenţă la compresiune de 5 N/mm2). CELCO ZID DD-M5 este ideal pentru zidăriile cu rosturi subţiri din BCA, iar printre avantajele sale principale se numără manopera rapidă şi extrem de facilă. Granulaţia sa omogenă nu depăşeşte 2 mm, iar stratul în care se aplică nu depăşeşte 1-3 mm. Tocmai de aceea, este produsul ideal pentru reducerea puntilor termice în cadrul construcţiilor din BCA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional