Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALDe ce să alegi un BCA special pentru structuri de rezistenţă

Materiale /

De ce să alegi un BCA special pentru structuri de rezistenţă

Structurile de rezistenţă, sau portante, au nevoie de un material solid şi omogen rezistent pentru a susţine o compresiune puternică.

BCA CELCO STRUCTOTERM este un material de zidărie destinat exclusiv unui astfel de scop. Acesta rezistă la o compresiune de cel puţin 5 N/mm2 şi, spre deosebire de alte materiale existente pe piaţă, conferă şi izolare termică. Iată câteva motive pentru care să foloseşti acest produs revoluţionar pentru construirea structurilor portante:

Este rezistent la compresiune

BCA CELCO STRUCTOTERM este similar blocurilor ceramice, în ceea ce priveşte rezistenţa. Poate susţine o zidărie greoaie fără probleme, atunci când este montat corespunzător. Chiar este recomandat pentru zidăriile portante, asigurând o mai mare siguranţă clădirilor din zonele seismice sau a zonelor predispuse la inundaţii.

Este important să ştii că BCA CELCO STRUCTOTERM are aceeaşi rezistenţă, pe toate feţele. Indiferent cum este aşezat în zidărie, îşi păstrează rezistenţa de minim 5 N/mm2.

Este un material durabil

Produsele CELCO destinate structurilor de rezistenţă sunt încadrate în Euroclasa A1 de rezistenţa la foc, nu ard şi nu propagă flacăra. Rezistent în faţa schimbărilor climatice şi totodată foarte solid, CELCO STRUCTOTERM este un material longeviv, care trece fără probleme testul timpului.

Este termoizolant şi rezistent la mucegaiuri

Pentru că are o structură poroasă, BCA-ul destinat zidăriilor de rezistenţă de la CELCO termoizolează cu succes orice construcţie, indiferent de zona în care este amplasată aceasta. În plus, capacitatea sa de a absorbi apa este foarte redusă, aşa că mucegaiul şi igrasia nu se numără printre problemele pe care le-ar putea ridica o construcţie care îl are la bază. Este ideal pentru o locuinţă confortabilă sau chiar pentru construirea unui spaţiu comercial rezistent şi durabil.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional