Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ADVERTORIALEco Green Construct oferă servicii de închiriere a containerelor de moloz

Companii /

Eco Green Construct oferă servicii de închiriere a containerelor de moloz

http://containerdemoloz.ro/

Eco Green Construct oferă servicii de închiriere a containerelor de moloz. Acestea au o capacitate de şapte metri cubi şi sunt folosite atât în vederea depozitării deşeurilor cât şi pentru transportarea acestora la groapa de gunoi. Materialul folosit pentru realizarea containerului este metalul, acesta suportând o încărcătură până la opt tone. În medie, aceste containere se închiria pe o perioadă de 3 zile, iar încărcarea molozului îi va reveni beneficiarului.

Pentru a face o comandă va trebui să sunaţi la numărul de telefon al companiei, astfel încât drumul până la sediu nu va mai fi necesar. Imediat ce containerul va fi livrat, plata se va face cash sau cu OP.

Aceste containere sunt create special în vederea depozitării şi strângerii treptate a molozului. Există posibilitatea închirierii acestora în toate zonele capitalei, dar şi în zonele limitrofe acesteia. Livrarea lor se face de luni până sâmbătă, iar după ce acestea au fost încărcate, se anunţă telefonic, astfel încât compania să vină să le ridice.

Eco Green Construct oferă un număr de 30 de containere, dar şi un număr mare de camioane, astfel încât clientul să fie mulţumit. Firma oferă mai multe utilaje clienţilor, printre care amintim: autospeciala container de moloz, cea de 3,5 tone Ford şi cea de 3,5 tone Volkswagen. Pe lângă moloz, în container se mai poate introduce gunoi, iar timpul de reacţie, de la comandă, până când veţi avea disponibil containerul va fi de maxim 24 de ore. În funcţie de volumul comandat, veţi putea obţine şi diverse reduceri. Compania Eco Green Construct doreşte să ofere clienţilor nişte servicii de o înaltă calitate, de care aceştia să se poată bucura.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional