Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ADVERTORIALEco Green Construct oferă spre închiriere utilaje specializate în colectare de deşeuri şi vidanjare

. Companii /

Eco Green Construct oferă spre închiriere utilaje specializate în colectare de deşeuri şi vidanjare

http://utilaje-specializate.ro/

Eco Green Construct oferă clienţilor opţiunea de a închiria diverse utilaje specializate în colectare de deşeuri, dar şi în vidanjare. Firma vine în ajutorul clienţilor cu o gama largă de servicii, incluzând unele servicii de logistică, dar şi din cele ale domeniului construcţiilor, precum şi de închiriere a utilajelor. Utilajele de construcţie pot fi de mică şi mare capacitate, iar firma mai oferă şi numeroase alte servicii de transport agabaritic, dar şi de transport de utilaje.

Prin intermediul acestei firme veţi putea transporta piatră, nisip, pământ, dar veţi putea în acelaşi timp şi colecta deşeuri sau beneficia de vidanjare. Construcţiile de drumuri şi platforme reprezintă un alt serviciu pe care această companie îl oferă clienţilor săi.

De asemenea demolările, parcările, decopertările, taluzările şi deszăpezirea sunt alte lucruri de care firma se ocupă. Aceasta oferă în Bucureşti opţiunea de închiriere de nacele. Platformele de lucru au înălţimea de 20 de m, personalul ce foloseşte aceste utilaje fiind unul calificat. Platformele de lucru la înălţime pentru branşamente şi pentru iluminatul stradal sunt disponibile la aceasta firmă. De asemenea, serviciile de montaj şi întreţinere a jgheaburilor şi burlanelor, sau cele de toaletări, precum şi defrişări de arbori sunt alte servicii oferite de Eco Green Construct, la care ar trebui să apelaţi atunci când aveţi nevoie.

Un alt lucru pe care această companie îl face este că în perioada sărbătorilor oferă posibilitatea montării şi întreţinerii aranjamentelor, dar şi a instalaţiilor de Crăciun.

Vidanjarea se va face cu ajutorul furtunelor ecologice şi a unei pompe de vid. Compania promite că se poate ocupa şi de curăţări, dar şi de desfundarea canalului. Serviciile pe care Eco Green Construct le oferă sunt realizate de un personal calificat, iar oferta personalizată de servicii este disponibilă atât în Bucureşti, cât şi în Ilfov şi Giurgiu. Se pot vidanja cu o mare uşurinţă reziduurile menajere, cele petroliere, dar şi grăsimile.

Serviciile firmei mai pot fi folosite şi în spălătoriile auto, respectiv în vidanjarea separatoarelor, dar şi în vidanjarea instalaţiilor de preepurare. De asemenea, firma se mai ocupă şi de decolmatarea conductelor de canalizare, dar şi de curăţarea şi vidanjarea căminelor de canalizare. Dacă aveţi nevoie să mutaţi o cantitate mare de pământ sau moloz puteţi din nou apela la Eco Green Construct deoarece compania vine în ajutorul vostru cu nişte utilaje utile cum ar fi autospeciala container de moloz şi autogunoierele compactoare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional